Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

ING Onboarding

Destination Orange

Destination Orange is hèt onboardingprogramma voor alle nieuwe medewerkers van ING in België en Nederland.
Het neemt de nieuwe medewerkers mee op reis in de eerste 4 weken dat ze bij ING komen werken.

De reis waarop je als medewerker wordt genomen door je onboarding bij ING.

Do your thing

Het programma is erop gericht dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen, dat ze ING leren kennen, bouwen aan een intern netwerk en ruimte voelen en pakken ‘to do their thing’.

We nemen ze mee op reis: we beginnen bij jezelf, delen het grotere plaatje en helpen je dat weer terug te vertalen naar jezelf. Hoe past ING in jouw reis en andersom?

Bekijk hieronder de trailer.

Een mock-up van de Destination Orange e-learning.

4 weken

De 4 weken zijn gevuld met verschillende leerinterventies. Van de kick-off op dag 1 inclusief tijdscapsule, via de games, daily quizzes, video’s, (interactieve) animaties, opdrachten en elearnings in week 1, 2, 3 en 4, tot aan de afsluiting met pitch voor de Lions’ Den.

Rode draad

Door de weken heen loopt de rode draad challenge, deze helpt je te reflecteren, je ambities te ontdekken en je netwerk te vergroten.

Quote met de tekst “Ready to start your journey? Welcome to Destination Orange.”.
Mock-up van de online excape room van Destination Orange.

Online escape room

Om de kickoff een hele vette én sociale eerste ervaring te realiseren (ook tijdens Corona) maakten we een online escape room. Samen met je nieuwe collega’s ontsnappen en de tijd tikt door…

Meer werk zien?
Download portfolio