Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

RMMBR

De Masterclass Storytelling, wat vond het talent?

Hoe schrijf je nu boeiende teksten voor de verschillende producten die wij leveren? Van volledige platformen tot micro-learnings? Hoe groot of klein de opdracht, de content is altijd van hoog niveau. Maar het kan altijd nóg beter.

Op kantoor heerste er daarom de vraag: hoe kunnen we onze kennis blijven uitbreiden, het actief houden en in nieuwe vormen blijven gieten? Hoe kunnen we het beste kennis delen met jong, oud, nieuw én intern talent?

De oplossing hadden we al gauw te pakken: een Masterclass Storytelling, georganiseerd door RMMBR zelf. Deze vond afgelopen week plaats met een sessie op maandag en vrijdag. Onder leiding van creatief Paul Vossen werden de deelnemers meegenomen in de wereld van storystelling. We leerden hoe we in het hoofd van ons publiek kunnen kruipen en regisseren wat daarbinnen gebeurt.

De vraag is nu: was het voor herhaling vatbaar? Kunnen we tegen vrienden, familie, de buurvrouw en de lokale bakker verkondigen dat het een groot succes was?

Onze deelnemers vertellen:

‘‘Ik heb anders leren kijken naar zowel tekst zelf als naar wat de effecten zijn op anderen. Het was heel gaaf.’’

‘‘Wat een leuke groep deelnemers én een leuke docent. Ik heb fijne tips en praktische handvatten gekregen die blijven hangen.’’

‘‘Het was een inspirerende Masterclass; ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten. Zeker voor herhaling vatbaar!’’

Het gemiddelde cijfer? Een 8.5!

Ben jij er de volgende keer ook bij?