Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Alles in één awesome agency

Leer ons kennen

Team foto veluwe kleur
We weten alles van digitaal leren; we begrijpen hoe mensen nu leren en werken, we kennen onze didactische klassiekers en we halen alles uit de huidige tech&tools. En als het er niet is, maken we het zelf; op maat voor onze klant.

RMMBR heeft een unieke set aan skills in huis waarmee we elke digitale of blended leeroplossing op maat kunnen bedenken, ontwerpen, schrijven, ontwikkelen, opleveren.

Skills

Strategie & Concept

Het vakgebied van digital learning is best complex en deze experts helpen je met strategisch advies en creatieve oplossingen. 

Meer weten?

Content & Didactiek

Onze contentheroes, didactische specialisten, onze helden die niet terugdeinzen voor veel, abstracte of complexe inhoud. 

Meer weten?

Design & Techniek

Van animaties, LXPs, fotografie, gamification, data, video, auteurstools, apps en html… ze kunnen het allemaal. Wat we ook bedenken, zij kunnen het maken! 

Meer weten?

Projectregie

Wij spreken niet van projectmanagers, want dat zou ze te kort doen. Wij hebben het over regisseurs.

Meer weten?

Activatie & Beheer

Ze kunnen meehelpen met het implementeren en het regelen en beheren van een helpdesk, alles om de ervaring van de eindgebruiker optimaal te maken en het vergroten van impact!

Meer weten?

Our strength is teamwork

Het is uiteindelijk de juiste mix van mensen die ieder project tot een succes maakt. ​

Meer weten?

Alle kennis in huis.

Onze partners in leren

Wij kunnen niet alles. Daarom werken we samen met specialistische partners voor o.a. videoproductie, software development, vertalen en hosting. Daar zijn we transparant in naar onze klanten én onze partners. Soms wil een klant dat we met een leverancier van hun werken; ook geen probleem.