Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

RMMBR

Even voorstellen: Felicia

Wie ben je en wat is jouw rol binnen RMMBR?

Mijn naam is Felicia en ik werk voornamelijk aan de technische kant van onze projecten. In korte tijd heb ik mij verschillende authoringstools, zoals Articulate Storyline, eigen gemaakt. Hiermee zorg ik er voor dat de scripts die mijn collega’s hebben geschreven volledig tot hun recht komen in een digitale omgeving.

Wat was je eerste indruk van RMMBR?

Ik voelde mij meteen heel erg welkom. In de eerste weken heb ik heel wat online koffietjes gedronken! Het viel mij gelijk op dat iedereen met veel passie aan zijn of haar projecten werkt en mij daar ook alles over wil vertellen. Dit was heel fijn en gaf mij meteen een breed beeld van alles wat RMMBR doet. En met zoveel enthousiasme om mij heen kon het natuurlijk niet anders dan dat ik ook hard aan de bak wilde!

Wat is je vooropleiding?

Ik heb mij 5 jaar begeven onder de Tukkers en heb mijn bachelor en master diploma gehaald aan de Universiteit Twente. Mijn passie voor leren en technologie is ontstaan tijdens mijn bachelor Creative Technology, waarin ik leerde om het hele creatieproces, van vraag vanuit de gebruiker tot werkend prototype, te doorlopen. Tijdens de master Educational Science heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van effectieve kennisverwerving. Juist deze combinatie maakt het zo leuk voor mij om bij RMMBR te werken! De Twentse taal is mij echter na die 5 jaar nog steeds een raadsel… Maar dat maakt niet uit, want ik pak de paling in.

Hoe waren jouw eerste werkdagen?

Gek. Ik begon in september, een maand waarin de coronacrisis helaas nog steeds gaande was. Een aantal collega’s heb ik op kantoor ontmoet, maar de meesten heb ik toch wel via Zoom leren kennen. Gelukkig ging de communicatie online heel soepel en rolde ik mijn eerste dagen door. Ik mocht gelijk op mijn tweede dag al aansluiten bij een nieuw project, super leuk! Ik voelde mij gelijk part of the team.

Felicia geslaagd

Hoe ontwikkelt je werk zich?

Ik ben begonnen als trainee techniek onder begeleiding van een van mijn collega’s. Ik oefende met de verschillende authoringstools en leerde mijn collega’s kennen. Maar al snel kreeg ik meer verantwoordelijkheden binnen de project teams, zowel op het gebied van techniek als design. Nu komen mensen zelfs al naar mij toe met vragen! Dit vind ik heel fijn en het motiveert mij om te blijven ontwikkelen en verbeteren.

Wat heb je in de afgelopen periode geleerd?

Verschillende authoringtools gebruiken, foto’s bewerken in Photoshop, samenwerken met collega’s met verschillende expertises, samenwerken met klanten, en ga zo maar door! De eerste maanden bij RMMBR waren ontzettend leerzaam. Op naar nog veel meer leermomenten! Maar dat gaat zeker wel goedkomen, want ik heb ook geleerd dat collega’s het heel leuk vinden om te vertellen over hun werk en passie. Als ik ergens vastloop staan er altijd wel mensen klaar om mij te helpen.

Wat motiveert je in je werk?

De variatie aan werkzaamheden. Elke week ziet er anders uit en dat vind ik heerlijk. De ene keer ben ik full focus bezig met het maken van templates in Articulate Storyline, de andere week ben ik weer in de weer met Adobe Illustrator en Photoshop.

kerstkaart Felicia

Wat wil je nog bereiken?  

Graag zou ik een keer in de wereld van het scriptschrijven willen duiken. Tijdens het bouwen van elearnings kom ik heel veel mooie scripts van collega’s tegen. Het lijkt mij super leuk om ook een keer deze uitdaging aan te gaan. Maar alles op zijn tijd, eerst ga ik zorgen dat geen enkele authoringtool nog geheimen voor mij heeft.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om illustraties en gifjes te maken op mijn digitale tekentablet. Ik maak bijvoorbeeld elk jaar een eigen kerstkaart. Hoe leuk zou het zijn als een van mijn creaties in een elearning belandt?!