Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

RMMBR

RMMBR ONTVANGT FD GAZELLEN AWARD 2018

Door in de afgelopen drie jaar een consistente groei te laten zien van omzet, aantal medewerkers én winst heeft RMMBR de FD Gazellen award ontvangen.Dit jaar heeft het Financiële Dagblad 680 van de ongeveer 585.000 geregistreerde Nederlandse bedrijven tot Gazelle 2018 benoemd. RMMBR eindigde op de 26ste plaats in de categorie tot 2mln euro omzet.

Het FD organiseert ieder jaar de FD Gazellen awards, waarmee de snelst groeiende bedrijven in Nederland beloond worden. In haar 15e jaar hebben de organisatoren hun selectiecriteria aangescherpt met meerdere aspecten waaraan voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor deelname. Op hoofdlijnen komt dit neer op – omzetgroei, winstgevendheid en bedrijfsomvang, over de afgelopen drie jaar.

“De markt van digital learning laat al een aantal jaar een sterke groei zien. De verdere digitalisering van Learning & development maakt dat er de komende jaren nog veel groeipotentie is. Doordat wij ons richten op maatwerk inhoud en technologie onafhankelijk opereren, kunnen we nagenoeg iedere opdracht aannemen. Het plezier dat onze mensen hebben in het werk straalt af op het resultaat. De groei die we doormaken is dan ook volledig aan hen te danken.” Aldus Joost Bazelmans, commercieel directeur RMMBR.