Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Juul van Zijl

Van Muse tot Manager

Office Manager Blog RMMBR Koen

Wat Koen allemaal doet tijdens een werkdag? Je kan beter vragen wat hij niet doet.

Hoe een concertbezoek uitmondde in een carrièreswitch.

Dat het bezoeken van een concert het opstapje zou zijn naar een nieuwe baan, had Koen ongetwijfeld niet kunnen bedenken. Samen met een vriendin van hem, die ook een collega van ons is, liep hij afgelopen mei het Malieveld in Den Haag op voor een show van Muse. Voorafgaand aan de show vertelde zij over RMMBR en een nieuwe openstaande vacature. Nog voor het voorprogramma stuurde hij zijn sollicitatie eruit. Het resultaat: een nieuwe baan als Office Manager bij RMMBR.

Wat hem in eerste instantie aantrok? De vrije sfeer die zijn vriendin ervaarde. Zowel de vrijheid om jezelf te zijn, als de vrijheid die je krijgt in het uitvoeren van je werkzaamheden. Daarnaast werken veel collega’s al een langere tijd bij RMMBR, iets dat volgens Koen wijst op tevredenheid en stabiliteit.

Wat Koen allemaal doet tijdens een werkdag? Je kan beter vragen wat hij niet doet. Als Office Manager zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Van financiën en administratieve taken, tot het opstarten van nieuwe werknemers en verzorgen van heerlijke lunches. En die lunches worden dagelijks met groot enthousiasme ontvangen door zijn collega’s. Zelf is Koen niet de beste kok, al zegt hij zelf overheerlijke pannenkoeken te kunnen serveren. Dat zouden wij graag nog eens proeven!

Het werk als Office Manager komt niet uit de lucht vallen. Zo is Koen in het verleden flight attendant geweest voor Martinair en was hij Senior Casting Director bij Voicebooking, een voice over agency. Het gastvrije van een flight attendant, gemixed met de managementkwaliteiten van een Senior Casting Director, vormen samen een succesvolle Office Manager.

De eerste paar maanden zijn voorbijgevlogen. Koen heeft zich snel genesteld in de – naar eigen zeggen – relaxte sfeer bij RMMBR, waar openheid en onderling vertrouwen heersen. In de drukte en stress van alledag vormt hij een stabiele factor. Waar een concert van Muse al niet toe kan leiden…