Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Ampelmann Operator training

Een online leerplatform op zee

Voorbeeld van een vraag binnen de game in de e-learning.
Partners
Syca
Doop
Launch year
2015
De operators van Ampelmann werken en wonen voor een groot deel van hun tijd op zee. Ze zijn verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van de brug. De brug transporteert medewerkers naar een locatie op zee, bijvoorbeeld een olieplatform of windmolen. Veiligheid en deskundigheid zijn van groot belang. Maar hoe bereik je deze medewerkers optimaal met een training?

De oplossing:

Een flexibele en schaalbare online leeromgeving die aansluit op de praktijkgerichte doelgroep. Een platform geschikt voor gebruik op desktop en tablet, overal ter wereld. Zelfs op zee!

Online e-learning dashboard van Ampelmann.

Hightech Operator Training

De kern van Ampelmann draait om het Ampelmann systeem: een beweging-compenserend platform waardoor mensen eenvoudig, snel en veilig van een schip naar een offshore-constructie kunnen oversteken. Over hightech gesproken.

De operators van Ampelmann moeten op de hoogte zijn van de hoogste veiligheidseisen en operationele standaarden. Deze praktijkgerichte doelgroep zit niet te wachten op lange theoretische lessen. Deze doelgroep vaart het best op hands-on leren, met op praktijksituaties gebaseerde (online) training. Het liefst vol interactie en dan ook nog eens hightech…

De leeromgeving die is ontwikkeld, biedt dit allemaal en begint al in het wervings- en inwerktraject.

Online simulator

Het favoriete onderdeel van de training? Als je het ons vraagt is het (onbescheiden) antwoord al snel: de online simulator!

Want hoe leer je operators het beste om een beweging-compenserende brug te bedienen? Door ze een beweging-compenserende brug te laten bedienen! De online simulator geeft de operators de mogelijkheid de bediening van de brug te ervaren. Door het oefenen met de bediening beleven ze het belang van veiligheid en kunnen ze hun vaardigheden testen.

Nog één keertje dan?