Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Content & Didactiek

Onze contentheroes, didactische specialisten, onze helden die niet terugdeinzen voor veel, abstracte of complexe inhoud.  Het verdiepen in, inlezen over en structureren van content is waar zij blij van worden (en wij dus ook). En wat ze dan ook nog kunnen is dit vertalen naar een activerende en interactieve leeroplossing met de juiste tone of voice voor de doelgroep. Jaloersmakend!
Een persoon die woorden opschrijft in een notebook.

Inhoud en vorm in balans!

Onze learning specialisten duiken in soms stapels met content, soms in hoofden van mensen om zich een onderwerp helemaal eigen te maken. En dit kan echt van alles zijn, kijk maar eens naar onze themapagina 

Ze brengen allereerst structuur aan in de content, formuleren leerdoelen en bepalen in welke vorm deze inhoud het best kan worden overgebracht aan de doelgroep. Het leren kennen van de doelgroep is een belangrijk onderdeel van dit proces. Om een goed script neer te zetten, moeten we de content van een structuur met leerdoelen kunnen vertalen in relevante content en interventies die aansluiten bij de belevingswereld van de doelgroep 

En verder doen ze aan balanceren 

Tussen schrijven & schrappen.
Tussen eenvoudig & uitdagend.
Tussen informatief & interactief.
Tussen afwisselen & herhalen. 

 Onze helden in evenwicht ?! 

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.

Einstein

Strategie & Concept

Het vakgebied van digital learning is best complex en deze experts helpen je met strategisch advies en creatieve oplossingen. 

Meer weten?

Design & Techniek

Van animaties, LXPs, fotografie, gamification, data, video, auteurstools, apps en html… ze kunnen het allemaal. Wat we ook bedenken, zij kunnen het maken! 

Meer weten?

Projectregie

Wij spreken niet van projectmanagers, want dat zou ze te kort doen. Wij hebben het over regisseurs.

Meer weten?

Activatie & Beheer

Ze kunnen meehelpen met het implementeren en het regelen en beheren van een helpdesk, alles om de ervaring van de eindgebruiker optimaal te maken en het vergroten van impact!

Meer weten?

Our strength is teamwork

Het is uiteindelijk de juiste mix van mensen die ieder project tot een succes maakt. ​

Meer weten?