Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Design & Techniek

Deze specialisten zorgen ervoor dat we het ook echt realiseren en dat het er geweldig uit ziet. Ze richten zich op zowel de vormgeving, beeld en media, als het functioneel en technische deel van de oplossing.​

​Van animaties, LXPs, fotografie, gamification, data, video, auteurstools, apps en html… ze kunnen het allemaal. Wat we ook bedenken, zij kunnen het maken! 
Een persoon achter een bureau die aan het werk is.

Te veel om op te noemen...

We weten bijna niet waar we moeten beginnen bij deze specialisten. Want werkelijk ze kunnen zoveel. Even op een rij dan maar wat ze allemaal doen:

Grafisch & UX design, Technisch & functioneel ontwerp, Authoring tools (ze kennen ze allemaal), Programmeren of programmeurs van onze partners aansturen, Product ownership, Media (echt alles van images, graphics, (3D)animaties, video’s tot 360graden experiences), Testen en vast nog meer.

En weet je nog niet precies wat je wil? Dan kunnen deze alleskunners je met onze focussprint of designsprint ook nog eens helpen met om van idee via concept naar prototype te komen.

A user interface is like a joke. If you have to explain it, it’s not that good.

Martin LeBlanc

Strategie & Concept

Het vakgebied van digital learning is best complex en deze experts helpen je met strategisch advies en creatieve oplossingen. 

Meer weten?

Content & Didactiek

Onze contentheroes, didactische specialisten, onze helden die niet terugdeinzen voor veel, abstracte of complexe inhoud. 

Meer weten?

Projectregie

Wij spreken niet van projectmanagers, want dat zou ze te kort doen. Wij hebben het over regisseurs.

Meer weten?

Activatie & Beheer

Ze kunnen meehelpen met het implementeren en het regelen en beheren van een helpdesk, alles om de ervaring van de eindgebruiker optimaal te maken en het vergroten van impact!

Meer weten?

Our strength is teamwork

Het is uiteindelijk de juiste mix van mensen die ieder project tot een succes maakt. ​

Meer weten?