Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Projectregie

Wij spreken niet van projectmanagers, want dat zou ze te kort doen. Wij hebben het over regisseurs. Natuurlijk plannen, begroten en sturen ze de disciplinaire teams aan. Maar ze doen veel meer: inhoudelijke checks, kwaliteitscontroles en testen. Zij zorgen dat we alle disciplines samenbrengen tot de hoogste kwaliteit. En dan ook nog binnen alle randvoorwaarden. Hoe doen ze dat toch?!​
Puzzelstukjes op een oppervlakte.

Alles moet kloppen...

Natuurlijk is het een beetje een cliché om onze projectregisseurs de spin-in-het-web te noemen, maar dat zijn ze wel. Ze managen projecten met oog voor het resultaat, de wensen van de klanten en onze interne collega’s. 

WatervallenSprintenAgile, Design Thinking of PrinceVia een systeem als Trello, Smartsheet of gewoon een Excel, het mag allemaal. Wij zijn flexibel en werken zoals onze klanten dat het liefst willen. Processen zijn er om het team en eindproduct te ondersteunen niet om in de weg te zitten. Het is in onze ogen een middel en geen doel.  

Deze projectregisseurs zorgen ervoor dat alles klopt. Eigenlijk is dat de beste omschrijving. Alle verschillende disciplines moeten uiteindelijk in elkaar passen dan hebben we het eindproduct op tijd en binnen budget gerealiseerd. 

Natuurlijk zijn deze kanjers op elk project nodig, maar hierboven een aantal cases waarin deze rol extra belangrijk was… 

Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships.

Michael Jordan

Strategie & Concept

Het vakgebied van digital learning is best complex en deze experts helpen je met strategisch advies en creatieve oplossingen. 

Meer weten?

Content & Didactiek

Onze contentheroes, didactische specialisten, onze helden die niet terugdeinzen voor veel, abstracte of complexe inhoud. 

Meer weten?

Design & Techniek

Van animaties, LXPs, fotografie, gamification, data, video, auteurstools, apps en html… ze kunnen het allemaal. Wat we ook bedenken, zij kunnen het maken! 

Meer weten?

Activatie & Beheer

Ze kunnen meehelpen met het implementeren en het regelen en beheren van een helpdesk, alles om de ervaring van de eindgebruiker optimaal te maken en het vergroten van impact!

Meer weten?

Our strength is teamwork

Het is uiteindelijk de juiste mix van mensen die ieder project tot een succes maakt. ​

Meer weten?