Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

funda Contentmarketing

Content-marketing voor makelaars

Partners
Frequin
Find My Artist
Launch year
2022

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat weet een makelaar als geen ander. Als makelaar ben je al lang niet meer ‘alleen’ makelaar. Je hebt kennis van veel meer zaken! Een krachtige online marketing zorgt ervoor dat jouw huis bij huiszoekende in het oog springt. Wat weet jij hier al van?

Funda schiet te hulp!

Funda helpt makelaars in heel Nederland om beter te worden in content marketing. Door een leerplatform aan te bieden specifiek voor makelaars.

Vanaf 2023 krijgen makelaars die zich inschrijven voor dit platform, wekelijks een mail over contentmarketing. In deze mail staan aansprekende stukjes tekst, geschreven door RMMBR!

Krachtige video's

Geen zin om te lezen? Dan biedt funda deze tekst ook aan in de vorm van een video. Enthousiaste acteurs, vertellen als makelaar aan makelaars over hun mooie vakgebied en toegevoegde waarde van contentmarketing bij het verkopen van een huis. Wat is het? Hoe werkt het? Waarom zou je dit doen?

Videoproductie

Deze videoproductie kwam tot stand in samenwerking met Frequin. De funda branding is doorgevoerd in alle video’s. De achtergrondkleuren, de kleding maar ook de animaties, zijn volledig on-brand! In de huisstijl van funda natuurlijk.

Wil jij ook korte en krachtige video’s aanbieden aan je doelgroep? Video is een mooi alternatief voor e-learnings als je boodschap kort en bondig is. Of weet je nog niet wat het beste is voor jouw doelgroep? Neem contact op met RMMBR en wij helpen je bij het vinden van een passende oplossing.