Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Back to overview

Campagne

Een nieuw product, dienst of grote verandering doorvoeren in de organisatie? Soms is een online leeroplossing genoeg, andere keren heeft het onderwerp meer aandacht nodig. Een ludieke actie, een mix van online en offline, fysieke acties op de werkvloer, games of spraakmakende posters. Hoe creatiever, hoe beter!

Doelgroep is key

Brainstormen over en zelfs mét de doelgroep is de eerste en meest cruciale stap richting een succesvolle campagne. Wie is de doelgroep en hoe zijn die mensen dan het beste te bereiken? Met een creatief team maken we een analyse en zoeken naar de meest creatieve en geschikte oplossing voor de klantvraag. Out of the box, of klassiek, op het gebied van:

  • Strategie
  • Bereiken van de doelgroep
  • Communicatiemiddelen
  • Budget
  • Actieplan en tijdspad
Een campagne poster van de NS over digitale informatieveiligheid.

Uitrol

We denken graag mee over de uitrol van de campagne. Een opvallende campagne verdient alle mogelijke aandacht. Daarom behandelen wij de uitrol van een campagne als een onderdeel van het verhaal. Geen reclame, maar een spraakmakend verrassingseffect. Iets wat discussie aanwakkert en medewerkers aan het denken zet. Alleen op die manier blijft het product, de nieuwe dienst of de verandering binnen de organisatie hangen bij de doelgroep. Spraakmakend, interessant en in het beste geval: viral.

Waarom een campagne?

Je hebt een boodschap en die wil je bij zoveel mogelijk medewerkers binnen de organisatie krijgen. Alleen aanspreken is niet genoeg. Wist je dat:

  • Als doelgroepen een relevante boodschap krijgen waardoor ze in beweging komen, de verschillende middelen en kanalen elkaar versterken?
  • Kwantitatieve resultaten belangrijk zijn, maar kwaliteit uiteindelijk blijft hangen?
  • Lef tonen met een concept juist voor die kwaliteit zorgt?

We brainstormen graag mee over waarom en wanneer je een campagne het beste kunt inzetten.