Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

ABN AMRO Duurzaamheid

Duurzaamheid bij ABN AMRO

Partners
Studio Meester
Launch year
2020
De bank kan er niet omheen: de aarde gaat hard achteruit. Als financiële instelling hebben ze impact en moeten ze het juiste doen. Daarom vroeg ABN AMRO aan RMMBR om een leerpad te ontwikkelen over duurzaamheid. Want wat kunnen medewerkers van ABN AMRO met duurzaamheid in hun dagelijkse werk?

Een leerpad over duurzaamheid voor de hele bank

Omschakelen naar een duurzame samenleving: daar streeft ABN AMRO naar. En die transitie begint bij henzelf en haar medewerkers. We ontwikkelden daarom een leerpad met verschillende modules in de Academy van ABN AMRO waarin zij een hoop kennis en inspiratie kunnen vinden over duurzaamheid.

Een juiste balans

Medewerkers kunnen onder andere meer leren over de duurzaamheidsstrategie van ABN AMRO. Over drie focuspunten binnen de bank: klimaatverandering, circulariteit en social impact. En geven we medewerkers concrete handvatten wat dit voor hen in het werk betekend en wat ze kunnen doen.

Door een juiste balans van informatieverstrekking, levende voorbeelden, sterke fotografie en video en interactieve werkvormen is het een interessante en afwisselend leerpad geworden die enthousiast is ontvangen binnen de bank.

We zijn erg blij met het eindresultaat en zijn trots om het leerpad over duurzaamheid met de hele bank te kunnen delen. Het voelt als 1 geheel, kwalitatief goed en up-to-date.

Learning consultant Sustainability