Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Back to overview

Duurzaamheid 

duurzaamheid
Dit thema bevat voor ons meer dan alleen het klimaat. Het gaat ook over duurzaam zijn op jezelf, gezond aan het werk en je vitaal voelen. En naast de oplossingen die we maken over dit thema, moeten onze oplossing zelf ook duurzaam zijn. Dubbel duurzaam dus!

weneedchange

Duurzaamheid & Klimaat

Je kunt er bijna niet omheen. Overal komt dit thema voorbij: op tv, op nieuwssites, in kranten, op social media en dus ja, ook in e-learning.  

Het is binnen allerlei sectoren van belang om het thema duurzaamheid te behandelen. Om mensen bewust te maken van en te leren over duurzame woningen en leefomgevingen, om planten te beschermen, wat de energietransitie inhoudt en hoe de financiële sector een wet heeft voor “sustainable finance”.  

Of zoals een van onze klanten zegt: “Leer je groen”. 

laptop_leefstijl

Duurzaam & werk

Vitaal zijn en gezond werken zijn binnen RMMBR belangrijke thema’s maar gelukkig ook bij onze opdrachtgevers. Zo hebben we al verschillende leeroplossingen gemaakt binnen dit onderwerp en daar leren we zelf natuurlijk ook iedere keer weer van. Denk aan: leefstijl, vitaliteit, fysieke arbeid, goede gespreksvoering, integriteit en veilig werken. Maar ook belangrijk is klaar zijn voor de toekomst door te blijven leren en ontwikkelen. 

Duurzaam & onze oplossingen

Je maakt niet een e-learning voor even of ontwikkelt een online game voor een week. Je wil dat de oplossing duurzaam is, langere tijd mee kan waardoor de investering het waard is. Wij denken hier op voorhand al in mee. Technisch moet het lang houdbaar zijn natuurlijk en ook de inhoud moet slim worden opgezet, want verouderde inhoud zit niemand op te wachten natuurlijk maar het continu moeten aanpassen en bijhouden ook niet.