Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Avoord Ouderenzorg

Mee met Avoord

De kracht van zorginstelling Avoord is het centraal stellen van de mensen. Cliënten, maar ook de medewerkers. In lijn met hun missie, staat zelfregie voorop. Dit werd ook zichtbaar in de vraag naar een online onboarding voor alle medewerkers. Elk jaar leidt Avoord ruim 170 nieuwe medewerkers in hun zorginstelling op. Dit inwerkprogramma moet zo efficiënt mogelijk, maar wel met persoonlijke twist.
Startscherm van de training voor Avoord.

Meehelpen, meedenken en meegroeien​

De oplossing was klip en klaar: een compleet digitale onboarding.​ In een eigen leeromgeving en geschikt voor uitbreiding met verdiepende modules over verschillende elementen in de zorg.
 

Groei mee met Avoord, waar de medewerker kennismaakt met de cultuur en gedrevenheid van Avoord. ‘Waarom zijn kernwaarden zo belangrijk?’ Of na een situatieschets: ‘Wat zou het eerste zijn wat je zegt bij binnenkomst?’ 

Na die activatie en bewustwording werkt de medewerker mee. Hands-on en aan de slag met een systeemtraining over de Avoord systemen. Deels door instructievideo’s en door zelf aan de slag te gaan. 

In de laatste module loopt de medewerker mee met een collega. De toepasbaarheid van hygiëne op de werkvloer in de zorginstelling en snappen hoe de kernwaarden in de praktijk tot uiting komen. Dit komt allemaal heel duidelijk tot stand tijdens de onboarding. 

De kracht van een persoonlijke leeromgeving

Samen met Avoord zijn unieke leerpaden ontwikkeld op basis van het functieprofiel van de deelnemer. Iedereen volgt zijn een eigen leerpad. Persoonlijk en effectief.

 

En toegankelijk op desktop, telefoon en tablet. Flexibel zoals dit in de praktijk ook het geval is!

Training modules overzicht binnen de Avoord training.

Dat smaakt naar meer…

Het inwerkprogramma bleek zo succesvol dat Avoord besloot het platform uit te breiden. Daar is snel (in 2019)  invulling aan gegeven door de komst van de verdiepende modules Palliatieve zorg bij Avoord, Samen informatieveilig en Dichter bij Dementie. 

 

En omdat Avoord ook gelooft in de kracht van de vrijwilligers bij Avoord zijn we ‘as we speak’ bezig met de online onboarding voor vrijwilligers dat wordt aangeboden via een HTML-oplossing. 

Ook zo’n mooie digitale oplossing voor online inwerken? Neem contact op!