Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Gemeente Den Haag Onboarding

Onboarding Dienst Buitenruimte

Partners
Articulate Storyline
Launch year
2022
De stad Den Haag, misschien loop jij er ook wel eens doorheen. Maar heb jij je wel eens afgevraagd… Wie leegt de vuilnisbakken? Wie verstevigt te kades? Wie zorgt voor een veilige situatie op het strand van Scheveningen? En wie houdt zich bezig met stadsdelen die extra aandacht kunnen gebruiken, omdat er weinig groen is?
Inderdaad, dat zijn de mensen van Gemeente Den Haag Dienst Stadsbeheer!

Samen hebben wij één missie: de buitenruimte van Den Haag duurzaam beter maken.
Mockup van kennis van de organisatie binnen de onboarding.

Welkom bij de Dienst Stadsbeheer

Stel, je komt binnen bij de gemeente Den Haag en gaat aan de slag bij de Dienst Stadsbeheer, dan wil je natuurlijk wel weten welke afdeling wat doet!

Een leuke en efficiënte kennismaking is daarbij wel gewenst. Daarom ontwikkelde Gemeente den Haag samen met RMMBR de kennismakingsmodule over de Dienst Stadbeheer. Niet alleen leuk voor nieuwe medewerkers, ook erg interessant voor bestaande medewerkers die nog niet van de hoed en de rand weten.

Zonder stedelijk beheer zou de stad letterlijk instorten.

Funfacts!

Een leuke, enthousiasmerende en informatieve e-learning. Dat was het doel.

Om het leuk en interactief te houden is er gebruik gemaakt van korte modules waarin iedere afdeling van Dienst Stadsbeheer wordt voorgesteld.

Sommige stelden zich voor middels een video, en werden er beelden getoond in de stad.

Wat deze module zo bijzonder maakt? Iedere afdeling deelde enkele funfacts. Zaken die je echt nog niet kunt weten voor je bij de gemeente komt werken. Soms duurt het misschien wel weken of jaren voordat je dit soort dingen hoort. Maar door het delen van deze leuke funfacts, voel jij je meteen een insider!

Ook zoiets nodig?

Zie jij het zitten om ook aan de slag te gaan met een online onboarding voor jouw organisatie of een specifieke afdeling? Bekijk nog meer van onze onboarding cases of neem eens contact met ons op!