Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Upfield Compliance

Samen de juiste keuzes maken

Elk individu maakt eigen keuzes, van het moment dat we wakker worden tot het moment dat we weer gaan slapen.

Bij Upfield willen ze de medewerkers in staat stellen om goede ethische keuzes te maken. Daarom spreken we de medewerker direct aan: het is jouw keuze om de Code op een verantwoorde manier te gebruiken.

Upfield mockup van het startscherm van de training.

Vertrouwen en ondersteuning

Een training om ervoor te zorgen dat ze weloverwogen en goede beslissingen nemen. Dat is wat Upfield kan bieden naast het vertrouwen in de eigen medewerkers, natuurlijk! 

Een persoonlijke aanpak waarbij medewerkers direct worden aangesproken. We brengen het ‘dichtbij huis’. De dilemma’s en de voorbeelden zijn herkenbaar en relevant.  

Mockups van de longread van Upfield.

Brede doelgroep

De doelgroep is divers, dus creëerden we een mix, die algemeen genoeg is voor iedereen om te begrijpen en tegelijkertijd specifiek genoeg binnen de wereld van de Upfield medewerker.  

De scenario’s zijn herkenbaar en ontvouwen zich in de verschillende microlearnings. Via interactieve werkvormen is de lerende actief aan de slag en verkennen ze de verschillende onderdelen van de Code en de voorbeelden van collega’s.   

 

Screenshots van de video's en de vragen in de video's van de Upfield training.

Jouw collega’s

Compliance is geen top-down proces. Compliance gaat over waarden en voorbeelden van mensen om je heen.  

Daarom hebben we interactieve video’s ingezet van collega’s.  

Deze video’s bevatten niet alleen informatie en situaties, maar ook gevoelens en waarden, die erbij komen kijken als je ethische keuzes maakt.  

Een geweldige manier om deze verhalen op een visueel aantrekkelijke manier te vertellen en een bewezen methode die video combineert met motiverende vragen.  

iPhone met daarop een mockup van het startscherm van de Upfield e-learning.

In jouw taal

Leren doe je het liefst in je eigen taal. Daarom is de e-learning in meerdere talen vertaald, zodat medewerkers wereldwijd de e-learning in eigen taal kunnen doorlopen. Dit doen wel zelfs binnen één SCORM-pakket, zodat je tijdens het leren altijd de taal kunt aanpassen. 

De look & feel is top en de video’s zijn enorm belangrijk. Zonder die video’s zou de boodschap nooit zo goed overkomen. Heel verfrissend!

Chief Compliance Officer
Upfield