Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Enza Zaden E-learning & animatie

It’s great to grow!

Enza Zaden website
Als organisatie ben je zo goed en gezond als je medewerkers zijn. Je medewerkers zijn de organisatie. Om als organisatie te ontwikkelen en te groeien, moet je dus je medewerkers laten ontwikkelen en groeien.

Enza Mockup

Om het nieuwe performance development programma uit te rollen binnen Enza Zaden ontwikkelden we een e-learning die niet alleen uitlegt hoe dit programma in elkaar zit, maar ook wat jij als medewerker praktisch kan doen om te groeien. It’s great to grow!

Great_to_grow_werkvorm

Jij hebt de leiding

Persoonlijke ontwikkeling is niet voor niets ‘persoonlijk’. Het is voor iedereen anders en je zult er zelf energie in moeten stoppen. Enza Zaden biedt met het Great to Grow programma een handige structuur waarin medewerkers het hele jaar door aan hun persoonlijke ontwikkeling kunnen werken.

Hoe deze structuur eruit ziet, laten we zien aan de hand van heldere animaties en illustraties van de ‘Great to Grow loop’. Deze loop maakt het voor de medewerkers in één oogopslag duidelijk hoe het jaar eruit gaat zien: wanneer ze doelen gaan opstellen, wanneer ze hierover in gesprek gaan met leidinggevenden en wanneer ze feedback vragen van collega’s.

Your place to grow

Als medewerker ben je zelf verantwoordelijk voor de stappen die je zet in je ontwikkeling. Met behulp van My Place to Grow kunnen medewerkers doelen vastleggen, gesprekken inplannen en notities opslaan. 

 

Dit hulpmiddel was nieuw voor de EnzaZaden medewerkers, dus om eigen initiatief te stimuleren ontwikkelden we als deel van deze e-learning een korte en hands-on systeemtraining. Door middel van screenshots met hotspots wordt de navigatie in het systeem toegelicht en in korte schermvideo’s met voice-over zie je de verschillende stappen die je zelf gaat doorlopen in het systeem. Zo kun je als medewerker direct aan de slag! 

werkvorm_great_to_grow_mock-up

Check, check, dubbelcheck

We hebben handige, downloadbare checklists ontwikkeld waarmee medewerkers gesprekken kunnen voorbereiden en stap voor stap laten zien hoe ze hun persoonlijke groei vastleggen in Your Place to Grow. Zo vormt de e-learning een one-stop-shop voor alles wat de medewerkers nodig hebt om te groeien.