Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Back to overview

New Ways of Working

Agile, lean, sprint, scrum … Het zijn misschien buzzwoorden, maar ze zijn o-zo praktisch. Daarom werken wij óók op deze manier met klanten die dat willen. Korte lijntjes, een kleine hoeveelheid uren, en in een paar sessies snel resultaat boeken. Hierbij zijn snel schakelen en transparante communicatie een must om te zorgen dat we snel het probleem identificeren en efficiënt kunnen doorpakken.

RMMBR medewerker die een focus sprint sessie verzorgt.

Soft skills verbeteren

We ontwikkelen leeroplossingen gericht op het overbrengen van harde feiten én denken mee over het overbrengen en verbeteren van soft skills, zoals motiveren en stimuleren: New ways of working.

Leren het initiatief  te nemen, laten zien dat fouten maken erbij hoort en leren van de bijdrages van anderen … Allemaal essentiële skills in een sociale organisatie die niet iedereen van nature bezit.  

In een virtuele omgeving kun je soft skills op je eigen tempo ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld leren om sneller te schakelen in een veranderende situatie en om inzicht te krijgen in het benaderen van verschillende doelgroepen. De opgedane kennis breng je vervolgens op de werkvloer in de praktijk. 

Een medewerker van RMMBR die een sprint sessie verzorgd.

Samen sprinten 

Het klinkt misschien intimiderend, een online meeting van vier uur, maar soms is een sprint precies de oplossing die een bepaald probleem nodig heeft. Een sprint kan verschillende vormen aannemen: van een algemene consultancysessie tot het uitpluizen van de details van een online platform. Welke vorm de sprint ook heeft, hij vindt altijd plaats in nauwe samenwerking met de klant.  

 Je zou een serie sprints daarom ook wel een estafette kunnen noemen: samen met de klant gaan we op zoek naar passende oplossingen, vullen we de details in en verwerken we feedback op het moment dat die wordt aangedragen. Zo geven we constant het stokje over aan de volgende en komen we samen tot een passende leeroplossing. 

Leer niet om te werken, maar leer van werken.

RMMBR