Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Performance support

Ondersteunen voor Volmachten

Volmachten werken vaak voor verschillende verzekeraars én hebben te maken met verschillende onderwerpen. Om te zorgen dat afwezige of weggezakte kennis snel opgepakt kan worden, biedt een grote verzekeraar een educatieprogramma speciaal voor volmachten aan. Ondersteuning binnen handbereik dus.

Efficiënt werken

Volmachten hebben het al druk genoeg. Daarom is er gekozen voor korte micro-learnings om de handelingen van één specifiek onderwerp te tonen.  

Gedurende het jaar worden verschillende micro-learnings gelanceerd via het centrale platform voor de volmachten. De informatie is zo toegankelijk en snel op te pakken. 

Microlearning over offertes maken in Atosi.

Instructies met heldere stappen

Wat doe je zelf als je een probleem hebt? Juist, je zoekt het eerst online op. Dit werkt net zo goed voor dit educatieprogramma. Aan de hand van video’s wordt toegelicht hoe een handeling uitgevoerd moet worden en waarom het van belang is.

Per video is er ook een stappenplan beschikbaar, een handige spiekbrief. Deze zijn direct te downloaden vanaf de voorpagina van elke micro-learning. Zo hoeft de volmacht niet opzoek, maar staat het binnen handbereik klaar om te gebruiken. 

Volmachten Kennissnacks, een checklist.

Kennissnacks met een bite

Naast de micro-learnings biedt het programma ook kennissnacks. Korte opfrissers van 1-2 minuten met praktische tips over actuele ontwikkelingen.  

Denk aan een checklist om een portefeuille altijd up-to-date te houden of een schema om snel het juiste verzekeringspakket te bepalen.