Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Nationale-Nederlanden Performance support

Ondersteunen voor Volmachten

Nationale-Nederlanden werkt steeds meer met volmachten. Dat zijn verzekeringsadviseurs die werkzaamheden namens Nationale-Nederlanden uitvoeren. Volmachten werken vaak voor meerdere verzekeraars en hebben te maken met verschillende onderwerpen.
Om te zorgen dat afwezige of weggezakte kennis snel opgepakt kan worden, biedt Nationale-Nederlanden een educatieprogramma speciaal voor volmachten aan.

Efficiënt werken

Volmachten hebben het al druk genoeg. Daarom is er gekozen voor korte micro-learnings om de handelingen van één specifiek onderwerp te tonen.

Gedurende het jaar worden verschillende micro-learnings gelanceerd via het platform dat Nationale-Nederlanden biedt aan hun volmachten. De informatie is zo toegankelijk en snel op te pakken.

Instructies met heldere stappen

Wat doe je zelf als je een probleem hebt? Juist, je zoekt het eerst online op. Dit werkt net zo goed voor dit educatieprogramma. Aan de hand van video’s wordt toegelicht hoe een handeling uitgevoerd moet worden en waarom het van belang is.

Per video is er ook een stappenplan beschikbaar, een handige spiekbrief. Deze zijn direct te downloaden vanaf de voorpagina van elke micro-learning. Zo hoeft de volmacht niet opzoek, maar staat het binnen handbereik klaar om te gebruiken. 

Kennissnacks met een bite

Naast de micro-learnings biedt het programma ook kennissnacks. Korte opfrissers van 1-2 minuten met praktische tips over actuele ontwikkelingen.  

Denk aan een checklist om een portefeuille altijd up-to-date te houden of een schema om snel het juiste verzekeringspakket te bepalen.  

Benieuwd naar meer informatie over deze case? Lees dan ook het interview met Pedro de Wit, productmanager volmachten bij Nationale-Nederlanden.

Met de micro-learnings kunnen we volmachten echt helpen en ondersteunen. Ze passen wat ons perfect bij ons credo ‘comfortabel zakendoen met Nationale-Nederlanden Volmacht'.

Pedro de Wit
Productmanager Volmachten bij Nationale-Nederlanden