Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Our strength is teamwork

Het is een cliché maar 1 plus 1 maakt 3…​
Het is uiteindelijk de juiste mix van mensen die ieder project tot een succes maakt. Kennis en begrip van de andere specialiteiten is een absolute vereiste bij ons. In je kracht staan is dat ook.​ En als iedereen dat doet krijg je het mooiste resultaat en is de weg ernaartoe ook nog een feestje!

De voetballer Messi die met zijn vingers de lucht in de lucht als vorm van dank.

What's your left foot?

Werken vanuit je kracht. Waar krijg je energie van? Waar ben je exceptioneel goed in? Als iedereen in je team dat weet en inzet dan zijn jullie samen op ons best.​

Als je een goed linker been hebt kun je al je trainingsuren steken in het verbeteren van je rechter been maar je kunt ook beter worden in waarin je goed bent. En als je team dat ook weet waar je NIET goed in bent. Kunnen ze gebruik maken van jouw kracht.

Je kunt alleen werken vanuit je kracht als je ook weet waar je zwaktes zitten. Ken je de zwaktes en die van je teamleden dan weet je ook waar je misschien extra inspanning moet leveren – als team kun je daarop inspelen of samen op zoek naar de juiste aanvulling. Dat maakt het team sterker. En uiteindelijk ook je eindresultaat!

Bij RMMBR hebben we geen functie, we hebben rollen. Iedereen is anders, soms is er overlap, soms niet. We hebben specialisme-teams en daarbinnen experts ieder op zijn of haar eigen vlak.

Putting your strengths to work!

Marcus Buckingham

Strategie & Concept

Het vakgebied van digital learning is best complex en deze experts helpen je met strategisch advies en creatieve oplossingen. 

Meer weten?

Content & Didactiek

Onze contentheroes, didactische specialisten, onze helden die niet terugdeinzen voor veel, abstracte of complexe inhoud. 

Meer weten?

Design & Techniek

Van animaties, LXPs, fotografie, gamification, data, video, auteurstools, apps en html… ze kunnen het allemaal. Wat we ook bedenken, zij kunnen het maken! 

Meer weten?

Projectregie

Wij spreken niet van projectmanagers, want dat zou ze te kort doen. Wij hebben het over regisseurs.

Meer weten?

Activatie & Beheer

Ze kunnen meehelpen met het implementeren en het regelen en beheren van een helpdesk, alles om de ervaring van de eindgebruiker optimaal te maken en het vergroten van impact!

Meer weten?