Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Activatie & Beheer

Vaak vergeten maar een van de belangrijkste expertises voor het succes van een leeroplossing. Deze experts kunnen multi-channel campagnes bedenken en maken om gebruikers te motiveren. Wil je aanpassingen of uitbreidingen doen voor meer impact, laat onze experts je digitale leerplatformen, tools en systemen reviewen om te zien waar de meeste kansen liggen. Op basis van data natuurlijk.  ​
Neon verlichting die zeggen

Duurzaam & met impact!

Je leeroplossing kan nog zo mooi, goed en VET zijn, daarmee alleen ben je er vaak nog niet. Onze Implementatie en supportspecialisten helpen je niet alleen met de praktische kant van de uitrol maar kunnen ook meedenken hoe mensen te bereiken, te motiveren en te activeren. 

Denk aan ambassadeurs vinden binnen je organisatie. Het maken van campagnes, wel of niet met een incentive. En het leren optimaal verbinden met het werk. 

Ook het gebruik van data om leeroplossingen te verbeteren is een onderwerp wat deze veelzijdige specialisten beheersen. En het liefst natuurlijk performance en learning data combineren, want dan weten we echt of het werkt.  

Praktisch bieden deze specialisten ook support voor onze klanten, voeren updates door, zijn ze helpdesk voor gebruikers en coördineren ze blended trajecten. 

Het draait uiteindelijk om ervoor te zorgen samen dat de ontwikkelde leeroplossing duurzaam is en impact heeft!

Achter iedere succesvolle leeroplossing staat een implementatie & support specialist van RMMBR.

Kirsten Brandt

Strategie & Concept

Het vakgebied van digital learning is best complex en deze experts helpen je met strategisch advies en creatieve oplossingen. 

Meer weten?

Content & Didactiek

Onze contentheroes, didactische specialisten, onze helden die niet terugdeinzen voor veel, abstracte of complexe inhoud. 

Meer weten?

Design & Techniek

Van animaties, LXPs, fotografie, gamification, data, video, auteurstools, apps en html… ze kunnen het allemaal. Wat we ook bedenken, zij kunnen het maken! 

Meer weten?

Projectregie

Wij spreken niet van projectmanagers, want dat zou ze te kort doen. Wij hebben het over regisseurs.

Meer weten?

Our strength is teamwork

Het is uiteindelijk de juiste mix van mensen die ieder project tot een succes maakt. ​

Meer weten?