Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Strategie & Concept

Het vakgebied van digital learning is best complex en deze experts helpen je met strategisch advies en creatieve oplossingen. Ze kunnen iets volledig nieuws bedenken of slim voortbouwen op wat er al is om dat een extra boost te geven. Ze helpen je van strategisch plan tot plan van aanpak om het meest te halen uit digital leren, met nieuwe of bestaande technologie.​
Een gevulde kop koffie met op de mok het woord

Starten bij het begin.

Onze strategische consultants kennen de markt, alle tools, technologische ontwikkelingen en combineren deze kennis met out-of-the-box oplossingen bedenken met een focus op bedrijfsdoelen, allemaal tegelijk! 

Juist omdat je zoveel kanten op kan is het soms best even zoeken. Onze Strategische consultants kunnen hierbij helpen. En omdat we technisch onafhankelijk zijn is er geen sprake van een ‘wij van WC-eend advies’.  

Dit kan gaan over blended programma’s, het neerzetten van Academies of LXP’s of het kiezen van een LMS. Maar ook het maken van een Learning Journey, een Roadmap, projectplannenCapability building of een visie op leren.  

Uiteindelijk gaat om een duidelijke definitie van de het probleem, de uitdaging. En dan vanuit daar gaan zoeken naar een oplossing.  

Om te helpen schrijven we adviezen, doen we focus- en designsprints of misschien gewoon een keer wat tips bij een kop koffie! 

Think big, Start small, Scale fast.

Erics Ries
The Lean Startup

Content & Didactiek

Onze contentheroes, didactische specialisten, onze helden die niet terugdeinzen voor veel, abstracte of complexe inhoud. 

Meer weten?

Design & Techniek

Van animaties, LXPs, fotografie, gamification, data, video, auteurstools, apps en html… ze kunnen het allemaal. Wat we ook bedenken, zij kunnen het maken! 

Meer weten?

Activatie & Beheer

Ze kunnen meehelpen met het implementeren en het regelen en beheren van een helpdesk, alles om de ervaring van de eindgebruiker optimaal te maken en het vergroten van impact!

Meer weten?

Our strength is teamwork

Het is uiteindelijk de juiste mix van mensen die ieder project tot een succes maakt. ​

Meer weten?

Projectregie

Wij spreken niet van projectmanagers, want dat zou ze te kort doen. Wij hebben het over regisseurs.

Meer weten?