Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

HUYD Producttraining

online cursus voor huidprofessionals

De huidzorg is continu in ontwikkeling en de behoefte aan deskundigheid is groot. Huidtherapeuten Kim en Roos hebben de ambitie om huidprofessionals bij te scholen en te laten excelleren in hun vak. HUYD biedt online cursussen over de screening van huidkanker en alle ins en outs over huidproducten en de ingrediënten. Inclusief toetsing, accreditatiepunten en uitgebreide naslagwerken in de bieb.

Startscherm van Huyd portal.

HUYD in de lead met RMMBR als coach

De e-learning van HUYD is net even anders tot stand gekomen dan normaal: Kim en Roos wilden als doorgewinterde huidexperts zelf de content schrijven. Ook dat kan natuurlijk.  

In de gezamenlijke kick-off bepaalden we het didactisch concept, de werkvormen en outline. HUYD ging aan de slag en na oplevering van de eerste versie van de modules, checkte RMMBR op didactisch en taalkundig front.  

RMMBR zette ook het technische platform klaar, inclusief huisstijl en werkvormen. Zo kon HUYD, na een spoedcursus van RMMBR, de content zelf invoeren en het platform uitrollen bij de doelgroep.

Klinische kenmerken hoofdstuk uit de Huyd e-learning.

Wat maakt de cursussen uniek?

In de cursus over het screenen van huidkanker leren huidprofessionals goede en kwaadaardige afwijkingen onderscheiden. Heldere wetenschappelijke feiten en duidelijke foto’s geven de professional de benodigde kennis en tools om hun werk in de praktijk nog beter uit te voeren.  

De koppeling naar de praktijk speelt een belangrijke rol: Welke vragen stel je aan je cliënt voor een effectieve screening?  

Dit geldt ook voor de cursus Producten & Ingrediënten. Er is zo veel aanbod dat de huidprofessional door de fabels de feiten niet meer ziet. Welke ingrediënten zijn bewezen effectief en wat kunnen ze op celniveau doen? De merkonafhankelijke cursus van HUYD geeft de professionals de kennis om het juiste advies aan de cliënt te geven.

Overview van alle modules voor Huyd portal.

Persoonlijke ontwikkeling tegen een eerlijke prijs

HUYD is een expertisecentrum dat alle kennis en kunde van het vak deelt met collega’s: o.a. huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten, huisartsen en dermatologen. Bij aanmelding betalen ze eenmalig een bedrag en ontvangen ze de inloggegevens voor een van de cursussen.