Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

WBCSD LXP

Duurzaam ondernemen

Wat betekent het om als bedrijf ‘circulair’ te zijn? Of hoe kan je duurzaamheid inrichten voor jouw organisatie? WBCSD zocht een innovatief platform om deze vragen mee te beantwoorden en vond dat in het Blocks LXP.

fullscreen mockup WBCSD

WBCSD

De World Business Council for Sustainable Development (WBCSD) is een organisatie die zich inzet voor duurzaam ondernemen. Met meer dan 225 toonaangevende organisaties als leden, werken ze samen om duurzaamheid te bevorderen. Om die leden de juiste kennis en vaardigheden aan te bieden in een steeds veranderende wereld, zocht WBCSD een innovatief, online platform.

Sustainability experts

Het platform biedt een breed scala aan inhoud en cursussen, geschikt voor diverse doelgroepen. Van het verzamelen van data over circulariteit voor sustainability professionals tot duurzaam ondernemen voor de gehele organisatie. En van juist theoretische kennis tot praktische tools en tips, om het direct in eigen praktijk toe te passen.

Per doelgroep is content makkelijk te selecteren en beschikbaar te stellen, zodat jij altijd content voor jou op maat ziet.

Onder de motor

Voor WBCSD hebben we een maatwerk responsive front-end LXP ontwikkeld. Op deze manier zetten we een platform neer die gebruikersvriendelijk en aantrekkelijk is en de deelnemer betrokken houdt. De techniek achter het platform bouwen we modulair op met uitwisselbare, bewezen technologieën die uitblinken in hetgeen waarvoor ze ontwikkeld zijn. Meer weten? Check de website van Blocks LXP.