Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

FrieslandCampina Marketing

Babyvoeding volgens richtlijnen  

header richtlijnen babyvoeding
FrieslandCampina committeert zich aan de WHO code voor marketing van babyvoeding. Dit betekent bijvoorbeeld dat hun uitgangspunt “breast is best” is. Borstvoeding mag dus niet ontmoedigd worden. Maar hoe werkt dat bij het marketen van babyvoeding? Het op de markt brengen van babyvoeding moet verantwoord gebeuren door de communicatie, marketing én sales collega’s van FrieslandCampina.

FrieslandCampina mockup hoofdmenu
mockup mackbook iphone met cirkel FC

Een frisse module

FrieslandCampina had al een bestaande e-learning over dit onderwerp, maar die moest geüpdatet worden. De richtlijnen voor het marketen van babyvoeding waren namelijk aangepast en ook het ontwerp kon wel een opfrisser gebruiken.

Het was daarom tijd voor een andere module, met geüpdatete inhoud in een nieuw jasje. De wensen? Interactief, responsive en vertaalbaar. Zodat elke medewerker het op een device en taal naar keuze kan volgen.

mockup laptop met module FrieslandCampina

Basis of gevorderd?

Hoewel het onderwerp voor een groot deel van FrieslandCampina relevant is, is niet elk detail voor iedereen even belangrijk. We kozen daarom voor het maken van twee modules: basis en gevorderd.

In maximaal 15 minuten leert iedereen de belangrijkste basis. En werk je er dagelijks mee? Dan leer je in de gevorderde versie informatie die voor jouw praktijk van belang is.

Actief leren

Moet iedereen alles herinneren, of willen we dat ze snel informatie kunnen vinden voor een onderbouwde keuze? We kozen voor het laatste.

Door gebruik te maken van praktijksituaties, interactieve werkvormen en referentiemateriaal laten we medewerkers nadenken over twijfelgevallen én weten ze direct waar ze het antwoord kunnen vinden. Voor nu en later.