Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

NS Onboarding

Het nieuwste treinmodel, de ICNG

Sinds 2022 rijdt de nieuwe ICNG! Naast blije reizigers betekent dat ook blije medewerkers: wie wil er nu niet op zo’n gave trein werken? De nieuwe ICNG zou voor het NS-personeel een plezier moeten zijn om op te mogen werken. Daarom traint NS haar medewerkers om ervoor te zorgen dat iedereen met vertrouwen de trein instapt.

NS_chapters_e-learning_Onboarding

Goed voorbereid

Je eerste werkdag als conducteur op de nieuwe generatie treinen van de NS, de ICNG minder spannend maken. Dat is wat deze leeroplossing nastreeft. Door de conducteur op visuele wijze wegwijs te maken door de trein, hopen we de drempel te verlagen om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

360 graden foto’s

Alsof je zelf in de trein staat en rondkijkt. De leeroplossing bevat 360 graden foto’s waarmee je rond kan kijken in de coupé en moet klikken op de juiste plek. Waar kan je de SOS knop vinden? Klik op de juiste plek en ontdek!

Verschillende doelgroepen

Om de leeroplossing geschikt te maken voor verschillende doelgroepen zoals de conducteurs en de service managers zijn er meer varianten gemaakt. Zo is er zelfs een variant voor de Belgische versie van de ICNG gemaakt.

‘Dit is tot nu toe de mooiste en beste instructie die ik bij NS heb gehad.’

‘Ik verheug me erop om op deze trein te gaan werken.’

Anonieme gebruikers in een enquête