Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Stork Leiderschap

I-LEAD: Leading others

Persoonlijke ontwikkeling en sterke leiders zijn belangrijk binnen Stork. Om iedereen de kans te geven om te blijven groeien werkt Stork met I-LEAD, leiderschapsontwikkeling die elke medewerker in staat stelt te werken aan persoonlijke groei. Een ontwikkeling waarbij online en offline elkaar versterken om zo het beste uit medewerkers te halen.

Transformatie van leiders

I-LEAD werkt met verschillende niveaus en voor elk niveau gelden bepaalde ontwikkelstappen. Deze stappen worden met de medewerkers besproken, zodat iedereen weet wat er verwacht wordt. Ontwikkeling wordt gestimuleerd zodat elke medewerker de kans krijgt om het volgende niveau te bereiken.

Offline trainingen vinden eens in de zoveel tijd plaats. Twee dagen lang gaan de medewerkers aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Maar wat als je net iets later instroomt? Of wanneer je de geleerde stof nog eens rustig wilt nalezen? Dan is er nu ook online leren. Leaders of Others kunnen zich sinds het lanceren van de online modules ontwikkelen op elk gewenst moment, via elk gewenst device en met elke gewenste snelheid.

Vernieuwend design

Stork was op zoek naar een vernieuwend design. Een manier van online leren die sprankelend is, met echte voorbeelden van echte Stork medewerkers. Of wij dit konden leveren op zo’n manier dat ze het eenvoudig via hun LMS kunnen aanbieden? Maar natuurlijk…

Door het gebruik van interactieve video’s, een afwisselende opmaak en verschillende interactieve werkvormen is het gelukt een sprankelende module te creëren. Een module met een mooi menu, een duidelijke lijn en veel voorbeelden uit de praktijk. Een module waar elke Leader of Others inspiratie uit kan halen voor persoonlijke ontwikkeling om zo te groeien binnen Stork.