Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Hoogwegt Quality assurance

Kwaliteit voorop

Voedselveiligheid en -kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Hoogwegt. Met continue veranderingen in wetgeving en kwaliteitsstandaarden en jaarlijkse controles moeten deze onderwerpen top of mind blijven. Bij alle medewerkers en in alle landen waar Hoogwegt actief is.

Top of mind

Wanneer je werkt in de voedselindustrie krijg je dagelijks te maken met voedselveiligheid en -kwaliteit. De verantwoordelijkheid om te voldoen aan de geldende standaarden ligt niet alleen bij de afdeling Quality Assurance, maar bij iedere medewerker.

Met medewerkers in meer dan 130 landen, zocht Hoogwegt naar een makkelijke en meetbare manier om deze onderwerpen jaarlijks bij iedereen onder de aandacht te brengen. De oplossing: een korte e-learning van 15 minuten die focust op de hoofdonderwerpen van het Hoogwegt Quality Manual.

Focus op de highlights

Een e-learning over dit onderwerp hoeft niet letterlijk alle regels en alle ins en outs te bevatten. Daarvoor heeft Hoogwegt een uitgebreide Quality Manual die de medewerkers te allen tijde kunnen naslaan. De e-learning moet vooral de reminder zijn om het onderwerp weer even op de kaart zetten.