Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Unigarant Reis- en annuleringsverzekeringen

Opleiden op afstand 

Omdat werken en opleiden op afstand steeds gebruikelijker is, vroeg de afdeling Service & Advies van Unigarant een flexibele opleiding die volledig digitaal gevolgd kon worden, om nieuwe adviseurs reis- en annuleringsverzekeringen op te leiden. Een prettige onboarding voor de medewerker en de klantgerichte aard van het beroep waarvoor de medewerker wordt opgeleid staan centraal in deze oplossing.

Welkom bij Unigarant

‘Sympathiek’ en ‘eigentijds’. Met deze kernwaarden wil Unigarant zich onderscheiden als verzekeraar én als opleider voor nieuwe medewerkers.

Een warm welkom kan ook via e-learning. Met een persoonlijke en enthousiaste tone of voice word je aangesproken. Via een aantal korte video’s leer je Unigarant en je collega’s beter kennen. Wat doet Unigarant allemaal? En hoe ziet jouw team eruit?

Het eerste deel van opleiding is erop gericht om jou op een prettige manier kennis te laten maken met je nieuwe werkgever, collega’s en je functie. 

"Ik ga volgende maand op vakantie en wil graag een reisverzekering afsluiten. Kan dat?"

Een nieuwe klant

Hoe kan ik je helpen?

Als adviseur reis- en annuleringsverzekeringen sta je iedere dag klanten te woord. De vragen vliegen je om de oren. 

Om deze vragen te begrijpen, de juiste wedervragen te stellen en de klant zo goed mogelijk te helpen is de opleiding zo ingericht dat je kennis opdoet én oefent aan de hand van klantvragen en cases. 

Hoe stuur je een klant een offerte voor een nieuwe verzekering? Of hoe pas je dekking in Europa aan naar werelddekking? Je neemt de telefoon op en luistert naar de vraag van de klant. Vervolgens leer je gaandeweg welke extra informatie je moet uitvragen en hoe je de systemen op de juiste manier gebruikt. 

In de opleiding is gebruik gemaakt van tientallen opgenomen klantgesprekken en ingesproken klantvragen. Zo wordt een nieuwe medewerker op de meest realistische manier voorbereid op het echte werk.  

Alles in één

Met e-learnings, opdrachten, video’s, opgenomen gesprekken, online vragenuurtjes en verschillende (tussentijdse) toetsingsmomenten bevat de opleiding alles wat je nodig hebt om een nieuwe medewerker met zelfvertrouwen en kennis te laten starten op de werkvloer!