Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

PWN Onboarding & Leiderschap

Werken bij PWN

Partners
Syca
Mind Work Productions
Elephant Road
Launch year
2017
Hier hebben we een Onboarding gecombineerd met een Leiderschapsprogramma. Na een reorganisatie benoemde PWN nieuwe leidinggevenden, samen verantwoordelijk om de visie en missie te bepalen voor de toekomst. Een jaar en vier thema’s later zijn ze aan boord en ingewerkt als leidinggevende.

Introductie pagina PWN onboarding.
PWN onboarding startpagina.

Elk kwartaal een nieuw thema.

Na de pre-boarding kregen de leidinggevenden elk kwartaal een nieuw thema. Met themaals ‘persoonlijk leiderschap’, ‘leiding geven aan vernieuwing’, ‘team empowerment’ en ‘Denk als een startup’ werden ze klaargestoomd.  

Modules op startpagina van de PWN onboarding.

Blended ervaring

Het programma was een mix van microlearnings, events, challenges en een coach.

1. Online microlearnings 

Gedurende het jaar krijg je online microlearnings. Deze learnings gaan over het bedrijf PWN, maar ook over je professionele soft skills. 

 2. Events 

We organiseren events. Ervarend leren, inspireren, samenwerken en verbinden staan hierbij voorop. Met de beste experts per thema, bijv. Arend Ardon, Remco Claassen en Jan van Setten. 

 3. Challenges 

Je krijgt uitdagende opdrachten. Zowel individueel als in groepsverband. Het doel is om vanaf de start eigenaarschap te creëren bij de doelgroep.  

 4. Coach 

Daarnaast krijgt iedereen gedurende het jaar een eigen coach die de voortgang monitort. 

PWN hoofdmenu inwerkprogramma.

Eén programma

Het programma ‘Werken aan…’ bestaat uit veel elementen. Het is een jaar lang leren en ontwikkelen op allerlei vlakken en aan de hand van verschillende thema’s.  

Voor de leidinggevenden van dit platform telt alleen de beleving. Hij of zij moet alles op één plek kunnen vinden en in één oogopslag zien welke inhoud er is, in welke vorm, wat al afgerond is en wat nog openstaat.  

Voor hen moet het voelen als één geheel, één ervaring en één leerzaam & geslaagd jaar! 

We werken tenslotte aan één en hetzelfde doel: Eén PWN. 

"... we zijn weer zo ontzettend blij en trots met de nieuwe PWN onboarding. Dat hebben jullie echt ontzettend mooi, strak en goed gedaan!"

Ingrid Konst (klant met een grote lach in de auto richting haar vakantiebestemming)
PWN