Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Eneco Compliance

Anders werken 

Eneco is een sterk, duurzaam, internationaal energiebedrijf met een krachtige missie: duurzame energie van iedereen! Om deze missie te bereiken is het cruciaal dat iedere medewerker op de juiste manier met de klanten van Eneco omgaat en zich bewust is van de wetgeving die hier bij hoort.

Elke klant een eigen verhaal

Met een korte en krachtige e-learning zijn medewerkers weer op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving én weten ze hoe ze met deze informatie om kunnen gaan met klanten.

De rode draad van de e-learning zijn vier (potentiële) klanten, elk met hun eigen vraag of uitdaging. In elk leerblok maak je kennis met een klant en zie je welke impact de nieuwe wet- en regelgeving precies heeft op een klant.

Door de ogen van de klant

De doelgroep voor deze e-learning is heel divers. Daarom des te belangrijker dat je voorbeelden ziet waarin je je kan herkennen. Door stof dicht bij huis te brengen en je direct aan te spreken, laten we je nadenken over je eigen verantwoordelijkheid maar ook  juist het belang van de klant. Hoe zou jij – als klant van Eneco – dit zelf vinden?

Eneco audio

Een totale ervaring

Door storytelling wordt het verhaal van de klant verteld en dit wordt ook visueel en auditief ondersteund. Vanaf het hoofdmenu maak je al kennis met de verschillende klanten en die krijgen steeds meer een gezicht door middel van audio en illustraties. Aan het eind van elk leerblok weet je precies wat de vraag was en hoe je de klant de volgende keer kan helpen.