Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Heineken Privacy en gegevensbescherming

Because data is personal

Elk jaar creëert Heineken een module over privacy en gegevensbescherming om ervoor te zorgen dat dit onderwerp prioriteit blijft voor hun werknemers. Dit jaar waren zij opzoek naar een nieuwe e-learning om de kennis van hun werknemers op een aantrekkelijke en aansprekende manier op te frissen. Daar wisten wij wel raad mee!

Storytelling

Privacy wordt vaak gezien als een saai onderwerp. Daarom vinden we het belangrijk dat deze informatie op een interactieve manier wordt aangeboden. Om die reden hebben we gekozen voor een ‘storyteller’. De verteller, Yasmin, neemt de medewerkers van Heineken mee in haar verhaal. In ieder hoofdstuk van de e-learning komen video’s van Yasmin terug. Zij praat de e-learning als het ware aan elkaar.

Hiernaast hebben we veel gebruik gemaakt van interactieve video’s. Hierbij pauzeert de video even, de gebruiker krijgt dan een vraag, waarna de video weer verder afspeelt. Zo blijft de gebruiker scherp en landt de informatie beter.

A picture is worth a thousand words

Tijdens de draaidagen voor de video’s zijn er ook veel mooie foto’s gemaakt, met een duidelijke Heineken look and feel. De inhoud wordt versterkt door de beelden, waardoor de e-learning grotere impact heeft.

Teamwork makes the dream work!

Dit project werd snel op gang gezet en het resultaat werd snel geleverd. De samenwerking verliep vlekkeloos, de communicatie was goed en we zijn trots op het eindresultaat.

Super resultaat! Echt een hele fijne e-learning, wij zijn ook bijzonder gelukkig met de actrice, evenals de locaties die zijn gebruikt, heel goed gedaan!

Kevin Kruijer
Legal counsel