Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Workrate Onboarding

Expect more @ Workrate

Van een fysieke kick-off op locatie naar een digitale, geüpgradede onboarding. En wel een die aansluit bij de kern van Workrate: Expect more.

Startpagina onboarding Workrate.
Mockup van onboarding over kernwaardes Workrate.

Van geschiedenis tot eigenaarschap

Workrate verwelkomde nieuwe medewerkers altijd met een kick-off op locatie, maar mede dankzij de internationale groei was er behoefte aan een nieuwere variant.  

De uitkomst? Een onboarding in meerdere talen, die de belangrijkste onderdelen van Workrate uitlegt. Van het ontstaan en de kernwaarden tot klantvriendelijkheid en eigenaarschap: alles komt aan bod.  

Voorbeeld van een vraag uit de training voor Workrate.

Maximaal zicht op je nieuwe plek

Hoe kan je beter een nieuwe omgeving leren kennen dan er ook daadwerkelijk 360° rond te kunnen kijken? Werknemers werken vaak op één plek, maar Workrate bedient verschillende soorten klanten. 
 
Om toch een idee te hebben van de belangrijkste werkplekken, hebben medewerkers de mogelijkheid om 360° rond te kijken en de belangrijke elementen per locatie te ontdekken. Van het bureau tot de portofoon en het brandalarm: het komt allemaal voorbij.

Voorbeeld van de 360 graden afbeelding gecreëerd voor de onboarding.
Mockup interactieve video voor de Workrate onboarding.

Wat zou jij doen?

Wat doe je als een klant niet geregistreerd staat, laat je die dan binnen? Of wat als het alarm afgaat, terwijl je net de enige bent achter de balie? 
 
Zulke situaties zijn in beeld gebracht met interactieve video. Gedurende de video krijgen de medewerkers vragen over wat zij zouden doen en direct feedback op hun keuze. Zo worden ze alvast voorbereid op situaties die ze straks daadwerkelijk kunnen meemaken. 

"We zijn heel blij met de look & feel van de training, het ziet er tof uit!"

Coen van den Broek
Learning & Development Specialist