Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Salesforce training

Succesvol met Salesforce

Het doel? Klassikale Salesforce trainingen verbeteren. Hoe? Een online training waarmee bestaande klassikale sessies volledig vervangen worden door een online applicatietraining. Dat is wat wij gedaan hebben voor een grote verzekeraar. Een training waarbij elke medewerker precies oefent met waar hij/zij nog moeite mee heeft.

Een duidelijk doel

Met de online training verkrijgen medewerkers inzicht in het belang van het juiste gebruik van Salesforce, kennis over de werking van Salesforce én doorlopen ze processen uniform.

Dit alles gebeurt aan de hand van het scaffolding-principe: laten zien hoe je het probleem oplost, een stapje  terug doen en ondersteuning geven waar nodig.

Startpagina e-learning succesvol klantcontact.

See, check, act

Het scaffolding-principe is vertaald naar 3 stappen: See, Check en Act. Bij See laten instructievideo’s de medewerker zien hoe het werkt, bij Check doorlopen ze Salesforcetaken in een simulatie (met aanwijzingen) en bij Act, voeren ze, in een gesimuleerde Salesforce-omgeving, geheel zelfstandig taken uit. Dit alles aan de hand van relevante én realistische werksituaties.  

Case pagina binnen de Salesforce training.

Ondersteuning als het nodig is 

Alle instructievideo’s zijn naast de e-learning ook opgenomen in Salesforce. Tijdens de werkzaamheden kunnen de video’s eenvoudig opgeroepen worden. Een stukje performance support, just in case. 

Hebben medewerkers in jouw organisatie ook behoefte aan een Salesforce training? Neem contact op voor een maatwerk oplossing!

Salesforce menu