Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Nationale Nederlanden Salesforce training

Succesvol met Salesforce

Het doel van Nationale Nederlanden (NN) voor 2019: de klassikale Salesforce trainingen verbeteren. RMMBR zette daarom samen met NN een online training neer waarmee de bestaande klassikale sessies volledig vervangen worden door een online applicatietraining. Een training waarbij elke medewerker precies oefent met waar hij/zij nog moeite mee heeft.

Een duidelijk doel

Met de online training verkrijgen medewerkers inzicht in het belang van het juiste gebruik van Salesforce, kennis over de werking van Salesforce én doorlopen ze processen uniform.

Dit alles gebeurt aan de hand van het scaffolding-principe: laten zien hoe je het probleem oplost, een stapje  terug doen en ondersteuning geven waar nodig.

See, check, act

Het scaffolding-principe is vertaald naar 3 stappen: See, Check en Act. Bij See laten instructievideo’s de medewerker zien hoe het werkt, bij Check doorlopen ze Salesforcetaken in een simulatie (met aanwijzingen) en bij Act, voeren ze, in een gesimuleerde Salesforce-omgeving, geheel zelfstandig taken uit. Dit alles aan de hand van relevante én realistische werksituaties.  

Ondersteuning als het nodig is 

Alle instructievideo’s zijn naast de e-learning ook opgenomen in Salesforce. Tijdens de werkzaamheden kunnen de video’s eenvoudig opgeroepen worden. Een stukje performance support, just in case. 

Hebben medewerkers in jouw organisatie ook behoefte aan een Salesforce training? Neem contact op voor een maatwerk oplossing!