Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

DPG Media LXP

Grip op jouw toekomst

Het nummer 1 platform voor leren, ontdekken en groeien op maat bij DPG Media.
Jij staat aan het roer van je eigen ontwikkeling, jij wilt leren, jij wilt beter worden in je vak, je persoonlijk ontwikkelen en groeien in je carrière. Dat is mooi. En nu? Hoe begin je? En waar begin je?
Op de DPG Academie natuurlijk!

Mock-ups van de DPG e-learning modules.

LXP

Ontworpen en ontwikkeld op basis van 4 uitgangspunten:

Leren
In allerlei vormen online, offline en blended. Op jouw persoonlijke homepage zie je in 1 overzicht wat er beschikbaar is om je skills te verbeteren en je kennis te vergroten. Alles is geordend op relevantie, op type interventie en uitgezet in de tijd.

Ontdekken
Natuurlijk is leren wat voor jou relevant is geweldig. Maar wat als je meer wilt? Of een keer iets anders wil?
De DPG Academy geeft je alle mogelijkheden om je eigen ontwikkeling vorm te geven. We willen je inspireren, maar je kunt ook zelf actief op zoek.

Groeien
Grip op je groei, dat is wat we je bieden.
We geven je inzicht in waar je staat, wat je hebt gedaan en waar je mee bezig bent.
Wij willen je ook helpen groeien in je ambities. Hoe? Net als in je werk, met targets.

…en dat helemaal op maat.
Op maat, in onze ogen, gaat over inhoud én vorm.
Het gaat om een platform dat aanvoelt alsof het er speciaal voor jou is. Met relevante content, gebaseerd op data en tagging. Met content die je zelf selecteert. Op je eigen persoonlijke pagina.
Daarnaast zijn er binnen DPG Media verschillende organisaties met een eigen academie, met (deels) eigen content, maar ook met een andere huisstijl.

Wij zorgen dat jij bepaalt, jij kunt leren, jij wordt geïnspireerd, jij groeit en dat jij in control bent. Jij krijgt GRIP!

RMMBR
Een mock-up van de module efficiënt communiceren van DPG.
Een mock-up van de pagina met artikelen binnen de DPG e-learning.

Onder de motor

Voor de ontwikkeling van de Academy van DPG media maakt RMMBR gebruik van Blocks LXP.
Dit LXP is ‘the best of both worlds’. Het maakt gebruik van herbruikbare ‘blokken’, met features, structuren en een back-end. Gecombineerd met een maatwerk front-end, logica, rechten maken een uniek concept per organisatie mogelijk. Een schaalbaar format met de nieuwste technologie met een volledige on-brand user experience.
Meer weten: check de website.

Quote:

“Een van de redenen was dat ze -van het begin- continu vragen stelden om erachter te komen waar we echt naar op zoek waren.”

Pim Peters legt uit waarom voor ons gekozen heeft.
DPG