Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Strukton Integriteit en Compliance

World of integrity

Strukton zocht een manier om de nieuwe gedragscode niet alleen onder de aandacht, maar echt tot leven te brengen. Voor alle medewerkers van het bedrijf. Toegankelijk, aantrekkelijk, laagdrempelig en vooral leuk en inspirerend om te doen.
Of RMMBR daarbij kon helpen? Maar natuurlijk!

Responsive Strukton elearning gedragscode.

Integer zakendoen

Het juiste doen op het juiste moment. Dat klinkt vrij eenvoudig. Maar om de juiste beslissing te kunnen nemen, is bewustzijn en kennis nodig. Kennis over de regels en bewustzijn over het toepassen daarvan. Het opstellen van een gedragscode is daarbij de eerste stap. Het creëren van bewustzijn een belangrijke tweede. En dat is precies waar het platform van Strukton op inspeelt. De regels uit de gedragscode worden natuurlijk aangeboden, maar het toepassen daarvan in de echte wereld, dat is waar het om draait.  

hoofdmenu Strukton

Dilemma’s uit het echte leven…

Het platform biedt alle medewerkers van Strukton de mogelijkheid case-based e-learnings te volgen. Korte blokken van ongeveer 5 minuten, allemaal met een dilemma rechtstreeks van de werkvloer.  

Hoe ga je om met pesten op de werkvloer? Mag je bouwrestanten eigenlijk mee naar huis nemen? En hoe reageer jij wanneer een potentiële klant jou uitnodigt voor een etentje?  

Vind je het lastig of weet je het antwoord niet? In de kantlijn én de bibliotheek vind je alle relevante documenten die jou kunnen helpen de regels op de juiste manier toe te passen. Kennis en bewustwording gaan zo hand in hand.  

Het hoofdmenu van Strukton elearning.

Een standalone platform

Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers probleemloos toegang hebben tot de content is het platform ontwikkeld als webapplicatie. Een LCMS toegankelijk voor alle devices, responsive en geschikt voor de meest gangbare browsers. En hoewel het platform in eerste instantie in het Nederlands is gebouwd, is het technisch helemaal geschikt voor meertaligheid. Hallo wereld! 

Ben jij ook op zoek naar een manier om de gedragscode echt tot leven te brengen? Wij helpen graag!