Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Back to overview

Digitale transformatie

De digitale trein dendert door! In een rap tempo verandert er ontzettend veel op gebied van digitalisering en dat geldt niet alleen voor tech-bedrijven. Waar je ook bent, waar je ook werkt, data is overal.

Wat kun jij doen?

Hoe houd je als organisatie je werknemers scherp op alle kansen, maar ook valkuilen in de digitale wereld? Hoe bereid je professionals van alle niveaus voor op een toekomst waarin tech en data bepalend zijn? Bouw een future proof digital team van professionals met behulp van een maatwerk digitale transformatie!

Data als rode draad

Van datagedreven organisaties naar dataveiligheid en van tech-innovaties naar artificial intelligence (AI): al deze kennis gaat mee tijdens de digitale transformatie van een organisatie. Met data als rode draad; data is de revolutie.

Door deze kennis toe te spitsen op het werkveld, zal de lerende sneller verbanden kunnen leggen, informatie onthouden en kunnen toepassen. Inmiddels hebben we een groot pakket aan cases en klanten die met ons een digitale transformatie wilden aangaan…

Een kunstmatige intelligente robot in een hal die in de camera kijkt.

Artificiële Intelligentie

Artificiële of kunstmatige intelligentie is een ingrijpende technologische ontwikkeling van onze tijd. Er wordt zelfs gezegd dat AI meer verandering teweeg gaat brengen dan het internet. Hoog tijd om er meer over te weten te komen!Ook AI wordt meegenomen in een maatwerk leeroplossing over digitale transformatie. Soms AI in zijn algemeenheid, als onderdeel van de e-learning en soms helemaal toegespitst op een organisatie met I.AMDigital (lees meer over onze zusterorganisatie).

Het geheim van verandering is om al je energie te richten, niet op het bevechten van het oude, maar op het bouwen van het nieuwe.

Socrates

Waarom een digitale transformatie?

Naast dat werknemers handiger worden met innovatieve technologieën, profiteer je er als organisatie ontzettend van. Bedrijven gebruiken de nieuwste technieken om klantervaringen te meten en verbeteren, de productiviteit te verhogen en concurrentievoordeel te behalen.

  • Slechts 3% van bedrijven heeft bestaande digitale transformatieprojecten voltooid. Een stapje voor op de rest dus!
  • Uit onderzoek onder directieleden blijkt dat 90%(!) van mening is dat kunstmatige intelligentie (AI) essentieel is voor het voortbestaan van hun bedrijf in de komende vijf jaar.