Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Arcadis Expedition DNA

Arcadis digital transformation

Arcadis heeft behoefte aan digitaal vaardige medewerkers. Medewerkers met een digitale mindset die de uitdagingen en de mogelijkheden zien van nieuwe technieken. Maar hoe krijg je medewerkers zover? Door ze de mogelijkheid te bieden hun kennis en vaardigenheden te ontwikkelen. Online én face-to-face.
Voorbeeld van een vraag binnen de Arcadis online basistraining.

Online basistraining: Base Camp

Base Camp is het online deel van Expedition DNA. Een waardevolle leerervaring met ruim 5 uur content, gericht op het tastbaar maken van verschillende digitale onderwerpen. Door gebruik te maken van gamificatie (zoals onderlinge competitiesscores en bonuspunten) en veel interactie worden complexe digitale ontwikkelingen tastbaar en persoonlijk gemaakt. Want waarom is digitale transformatie nu eigenlijk belangrijk voor Arcadis? En wat betekent dat voor een medewerker, nu en in de toekomst 

Open formulier voorbeeld binnen de Arcadis basistraining module.

Social learning

Om medewerkers echt aan het denken te zetten en de persoonlijke relevantie nog groter te maken, is er veel ruimte voor social learning.. 

 “Vertel collega’s hoe je tegen digitalisering aankijkt en hoe je het inzet tijdens jouw werk. Kijk hoe zij daar vervolgens op reageren.” Door het stellen van open vragen waarvan de antwoorden zichtbaar zijn voor iedereen en de mogelijkheid daarop te reageren, komt er echt een discussie op gang. Tips en tricks worden gedeeld. Een laagdrempelige manier van leren. 

Successful completion of this challenging but rewarding DNA program made everyone local Digital Ambassadors.

Tomas Buchal
Project Manager, Client Development Manager

Op expeditie

Base Camp wordt afgesloten met een certificaat. Een certificaat met waarde. Niet alleen is het een bewijs van het ambiëren van een digitale mindset, het certificaat geeft ook het voorrecht te solliciteren voor een plekje bij de expeditie.  

Elke expeditie biedt 75 medewerkers de mogelijkheid om zich in vijf dagen verder te verdiepen in de digitale transformatie en een “Digital Translator te worden. Een belangrijke rol om de digitale mindset verder uit te dragen binnen de organisatie.  

Expedition DNA is a very unique programme within our industry – it is really about bringing together and empowering the early adopters of digital, the first few waves of people who will transform our company.

Eliza Shaw
Global Digital Transformation Lead 2018