Uw webbrowser (Internet Explorer 11 of lager) is verouderd. Update uw browser om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Flow Wat doe jij morgen?

Wat doe jij morgen?

“Wat doe jij morgen?” is een platform, toegankelijk voor alle corporatiemedewerkers op alle niveaus waar relevante kennis en leeractiviteiten bij elkaar komen. Waar medewerkers inzicht krijgen in en regie kunnen nemen over hun eigen leer- en ontwikkel-mogelijkheden.

Mockup hoe om te gaan met digitale transformatie.
Uitleg over de 4 uitgangspunten: See, Think, Do en Care.  

Jouw startpunt als je wilt ontwikkelen en leren in de corporatiesector.

Wat doe jij morgen?” hebben we ontwikkeld in opdracht van FLOW (Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties) en de corporatie-academie.  

Het is een alles omvattende multimedia campagne. Opgezet volgens de volgende 4 uitgangspunten: See, Think, Do en Care.  

Het platform faciliteert. Het begeleidt je naar een persoonlijk ontwikkeladvies, bestaande uit een aanbod van leerlijnen, opleidingen en cursussen en actuele thema’s. In inspirerende video’s vertellen collega’s over hun ontwikkeling en ervaringen.  

Voorbeeld over leren op maat binnen de Flow e-learning module.

5 moments of need via 1 platform

De medewerkers die in de corporatiesector werken bekleden allerlei functies in allerlei vakgebieden. Sommige medewerkers zitten goed op hun plek en hebben behoefte aan verdieping. Andere medewerkers denken eraan om een nieuw vak te leren of een andere functie te bekleden. Het platform biedt inhoud en leermiddelen voor iedere behoefte op maat. Door de intake te doorlopen krijg je precies het aanbod waar jij behoefte aan hebt. Of je iets nieuws wilt leren, meer wilt leren, op zoek bent naar toepassing in de praktijk, een oplossing zoekt voor een probleem of wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Voor elk wat wils 

Intake Flow module wat jij wilt leren en ontwikkelen.

Doe de intake

Je begint met de intake, je vult je plan voor morgen in. Nadat je een aantal vragen hebt beantwoord over jouw behoeftes m.b.t. je ontwikkeling, krijg je een persoonlijk ontwikkeladvies op maat aangereikt. Welke opleidingen en trainingen zijn voor jou en jouw plan voor morgen relevant?  

Startscherm en hoofstuk uit Flow training.

Actuele thema’s

Elk jaar wordt er een actueel thema toegevoegd aan het platform. Thema’s als Digitalisering, duurzaamheid en de veranderende huurder komen aan bod. Wat betekenen deze thema’s voor jou als corporatiemedewerker? En wat betekent het voor je ontwikkeling? De themapagina’s geven antwoord op deze vragen. In inspirerende video’s vertellen collega’s wat het thema voor hen betekent en voor hun werk en ontwikkeling. Hierdoor wordt het persoonlijk en komt het thema tot leven. Ook word je verwezen naar opleidingen en cursussen die passen bij het thema.